M'estimes i em times: Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat (Bridge)

M'estimes i em times: Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat (Bridge)

Júlia Bertran Lafuente / Sep 17, 2019

M estimes i em times Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat Bridge Tinc cony i soc una dona O aix m han dit des que vaig n ixer Blanca i europea M agraden els homes i visc en parella una relaci heterosexual i mon gama Vaja que soc molt mainstream BRI ric sola de pens

 • Title: M'estimes i em times: Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat (Bridge)
 • Author: Júlia Bertran Lafuente
 • ISBN: 8416670153
 • Page: 162
 • Format:
 • Tinc cony i soc una dona O aix m han dit des que vaig n ixer Blanca i europea M agraden els homes i visc en parella una relaci heterosexual i mon gama Vaja que soc molt mainstream.BRI ric sola de pensar ho Per s aix acumulo for a privilegis i la meva vida sentimental s d all m s convencional Aleshores, qu faig q estionant l amor rom ntic, la cultura mon gama, la fam lia tradicional, el codi binari de g nere i els seus rols sexistes Si, a la pr ctica, reprodueixo feli ment el patr BRBRA iM estimes i em times i, J lia Bertran intenta respondre s amb la seva bateria d il lustracions i amb set entrevistes a persones inspiradores com Mari Luz Esteban, Brigitte Vasallo, Mar a Riot, Coral Herrera, Ni o de Elche, Carolina del Olmo i Teo Pardo.

  • [PDF] ✓ Free Read ☆ M'estimes i em times: Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat (Bridge) : by Júlia Bertran Lafuente ✓
   162 Júlia Bertran Lafuente
  • thumbnail Title: [PDF] ✓ Free Read ☆ M'estimes i em times: Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat (Bridge) : by Júlia Bertran Lafuente ✓
   Posted by:Júlia Bertran Lafuente
   Published :2019-06-24T15:26:15+00:00

  About "Júlia Bertran Lafuente"

   • Júlia Bertran Lafuente

    Júlia Bertran Lafuente Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the M'estimes i em times: Dibuixos i converses per dinamitar la normalitat (Bridge) book, this is one of the most wanted Júlia Bertran Lafuente author readers around the world.


  208 Comments

  1. Les entrevistes del final són necessàries i inspiradores. Obren moltes portes a noves i sanes maneres d'estimar-nos. Molt molt recomanable. Ja l'he regalat a unes amigues


  2. El libro es interesante y pone en debate temas muy interesantes abordándolos desde el humos, pero quizá no lo es tanto como me esperaba cuando lo compré


  Leave a Reply