One Summer in Italy...

One Summer in Italy...

Lucy Gordon / Sep 18, 2019

One Summer in Italy But somehow Holly became enchanted by the pleading eyes of a motherless little girl and entranced by the girl s mysterious father Matteo Before she knew what was happening she had been swept away to

  • Title: One Summer in Italy...
  • Author: Lucy Gordon
  • ISBN: 9780373039333
  • Page: 173
  • Format: Paperback
  • But somehow Holly became enchanted by the pleading eyes of a motherless little girl and entranced by the girl s mysterious father, Matteo Before she knew what was happening, she had been swept away to their luxurious family villa in Rome But as the long summer days slowly began to fade, Holly discovered that within the walls of this home and in the heart of the man she wBut somehow Holly became enchanted by the pleading eyes of a motherless little girl and entranced by the girl s mysterious father, Matteo Before she knew what was happening, she had been swept away to their luxurious family villa in Rome But as the long summer days slowly began to fade, Holly discovered that within the walls of this home and in the heart of the man she was coming to love, hid some dark secrets secrets that would finally set them all free.

    • Best Download [Lucy Gordon] È One Summer in Italy... || [Science Fiction Book] PDF ↠
      173 Lucy Gordon
    • thumbnail Title: Best Download [Lucy Gordon] È One Summer in Italy... || [Science Fiction Book] PDF ↠
      Posted by:Lucy Gordon
      Published :2018-010-27T01:14:15+00:00

    About "Lucy Gordon"

      • Lucy Gordon

        Christine Sparks was born in England, UK She wanted to be a writer all her life, and began by working on a British women s magazine As a features writer, she gained a wide variety of experience She interviewed some of the world s most attractive and interesting men, including Warren Beatty, Richard Chamberlain, Charlton Heston, Sir Roger Moore, Sir Alec Guiness.Single life was so enjoyable that she put marriage, and even romance, on the back burner, while she went about the world having a great time Then, while on vacation in Venice, she met a tall, dark handsome Venetian artist, who changed all her ideas in a moment, and proposed on the second day Three months later they were married Her friends said a whirlwind romance would never last, but they celebrated their 25 anniversary, they are still married, still happy and in love.After 13 years on the magazine Christine decided that it was now or never if she was ever going to write that novel So she wrote Legacy of Fire which became a Silhouette Special Edition, followed by another, Enchantment in Venice Then she did something crazy gave up her job Since then she has concentrated entirely on writing romances for Mills Boon, Harlequin and Silhouette and has written over 75 books Her settings have been European and her heroes mainly English or Italian Christine now claims to be an expert on one particular subject Italian men are the most romantic in the world They are also the best cooks.A few years ago she and her husband returned to Venice and lived there for a couple of years This proved the perfect base for exploring the rest of Italy, and she has given many of her books Italian settings Venice of course , Rome, Florence, Milan, Sicily, Tuscany She has also used the Rhine in Germany for Song of the Lorelei, for which she won her first RITA Award, in 1991 Her second RITA came in 1998, with His Brother s Child, set in Rome.Eventually Christine Fiorotto and her husband returned to England, where they now live She write and he paints, they have no children, but have a cat and a dog.


    518 Comments

    1. This started out kind of meh and then deteriorated into downright creepy. The actual love story is pleasant, but I don’t think I’ve ever read a more child-centered romance: everything is done for Liza’s sake. A typical comment from heroine Holly “When Liza smiles, we’ll know [we’ve done the right thing]. That’s what it’s all about. We must never forget that.” But Liza is obviously emotionally disturbed and no one does a thing about it except to give her her own way, no matter w [...]


    2. Note to myself: read this during trip to Italy and found it so bland, it couldn't relate with the vibrant Italia I was seeing. I don't see him, a Judge, falling head-over-heels in love with her, a hard-luck artist/impromptu babysitter hiding from the polizia. Marriage of convenience plot too forced. An escaped convict seeking revenge on the judge so judge marries his babysitter who just so happened to form a tight bond with his motherless daughter because she is English like the dead mom. Whaaa? [...]


    3. 1.5 Bintang Yah, gimana ya, pokoknya pas baca ini : baca bab awal, skip, langsung ke bab akhir. Sedikit plot twist di bagian akhir bikin gua nambahin setengah bintang. Selebihnya ya begitulah, gak sreg.


    4. Ide ceritanya sebenarnya bagus, tapi storyline dan karakter tokohnya berasa ga kuat. Terjemahannya jg kaku, dan banyak typo yg bertaburan


    5. Salah satu novel Harelquin yg saya favorit kan. Novel ini menceritakan ttg kisah seorang wanita yg terjebak di sebuah keluarga asal Italia dalam pelariannya yg berstatus buronan.Holly, begitulah ia bisa di panggil. Ia terlibat masalah yg bersinggungan pada pihak berwajib. Bukannya berhasil melarikan diri, Ia malah terjebak dalam keluarga seorang Hakim, Matteo Falluci. Kalau bukan karena liza, putri kecil sang hakim yg menyukai Holly, ia pasti sudah d serahkan pd polisi💮 Konflik dlam novel ini [...]


    6. Holly dan Matteo. Holly kabur dari mantannya yang ternyata hanya memanfaatkan kemampuannya melukis sehingga membuatnya harus kabur dari kejaran polisi. Matteo kehilangan istrinya di sebuah kecelakaan kereta dan membuat sang anak cacat. Keduanya bertemu, dan dekat demi Lucy, anak Matteo.Adegan Brunonya terlalu sedikit, padahal peran Bruno di kehidupan Holly sangat penting sehingga mempertemukannya dengan Matteo. Bruno juga tidak jelas pada akhirnya kemana. Kisah Matteo dan istrinya yang sudah men [...]


    7. 3,5 untuk sampul yang cantik, blurb menarik, dan cerita yang ngena.Awalnya menaruh sedikit ekspektasi tentang Italia dan profesi hakim. Dan terjawab sih meskipun belum memuaskan. Tapi, patut diapresiasi. Yah walaupun pembawaannya nggak seluwes Sarah Morgan. Tidak mengecewakan sama sekali. Luv it.Btw, Liza bikin gemes pas bokap(nya) nikah lagi. Dan pas dia sakit jadi ikut uh sedih walau nggak sampe turun air tapi ngena banget. Jadi, kasihan. Aku lemah di hadapan degem yang cerdas nan menggemaskan [...]


    8. Membaca soal selera. Paling sebel kalau ada yg ngereview bilang udah nebak begini begitu atau skip sampai sekian halaman. Bagi saya sih itu tandanya bosan, kenapa maksain diri tetap baca kalau bosan. Cerita ini sendiri menurut saya, kurang greget karena kurang panjang, jadinya ada bagian-bagian yang kurang penjabarannya. Selebihnya saya suka. Bukan bagian hot dudanya, tapi karena ada anak kecil dalam ceritanya.


    9. Antara 2 & 3 bintang.Baca di iJakDari awal saya sudah menebak paling-paling istrinya Matteo selingkuh dan Lisa bukan anak Matteo. Biasanya tipe cerita duda plus anak merupakan tipe favorite saya tetapi khusus yang ini tidak.


    10. Muy mal libro se que a pesar de ser una novela corta de romance. La autora apresuró toooda la trama y eso sin mencionar lo ridícula de la propuesta. Ya por favor un juez alcahueteando una fugitiva y dejando que cuidara a su hija ¬¬ solo porque tiene la corazonada de que es inocente. Ya claro y del cielo llueven lucky charms. Luego ni siquiera había química entre los personajes, mucho menos un crecimiento y desarrollo a lo largo del libro. Todo fue tan plano, forzado y absurdo.No entiendo c [...]


    11. Nggak banyak adegan romantis yang bisa bikin deg-degan atau bikin klepek-klepek, tapi chemistrynya lumayan bagus. Yang terlihat menonjol justru tampak pada hubungan antara Holly dan Liza. Kedekatan mereka sungguh bikin iri, dan cara Holly memahami Liza dengan begitu mudahnya sungguh luar biasa. Saya justru jadi nggak terlalu banyak berharap pada hubungan Matteo dan Holly, karena menemukan hubungan yang menarik antara Holly dan Liza.


    12. Endingnya kurang memuaskan. Ada plot yang agak janggal juga, yaitu saat kekasih Holy menemukan Holy di rumah si Hakim.


    13. Untungnya ada plot twist di cerita ini, kalo ga rasanya flop deh ga dapet feelnya padahal sinopsis dan terjemahan oke




    Leave a Reply