Antologi Suamiku

Antologi Suamiku

Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf / Jun 20, 2019

Antologi Suamiku CERPEN CERPEN ANTOLOGI NOVEL CINTA PASCA NIKAH TERHEBAT TAHUN INI Pernah tak rasa macam kita ini barang yang rosak Kita diwayarkan salah Macam Tuhan cipta kita dari assembly line dan oops terlupa n

  • Title: Antologi Suamiku
  • Author: Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf
  • ISBN: 9789670774275
  • Page: 406
  • Format: Paperback
  • CERPEN CERPEN ANTOLOGI NOVEL CINTA PASCA NIKAH TERHEBAT TAHUN INI 1 Pernah tak rasa macam kita ini barang yang rosak Kita diwayarkan salah Macam Tuhan cipta kita dari assembly line dan oops, terlupa nak install cip berahi kepada lelaki pada model ini Aku rasa seperti bagai produk rosak Apa gunanya hidup kalau tak bersuami 2 Jangan risau, malam ini Fred takkan mintaCERPEN CERPEN ANTOLOGI NOVEL CINTA PASCA NIKAH TERHEBAT TAHUN INI 1 Pernah tak rasa macam kita ini barang yang rosak Kita diwayarkan salah Macam Tuhan cipta kita dari assembly line dan oops, terlupa nak install cip berahi kepada lelaki pada model ini Aku rasa seperti bagai produk rosak Apa gunanya hidup kalau tak bersuami 2 Jangan risau, malam ini Fred takkan minta izin ayah untuk kitaorang kahwin Dia cuma nak kenal kenal dengan keluarga Salmah je Kitaorang kawan je lah Nanti lepas Bang Musa meninggal dunia, barulah Astaghfirullah Cakap pasal suami mati depan muka dia

    CERPEN HIPERTENSI SINOPSIS ANTOLOGI SEJADAH RINDU Ya Allah jadilah usahaku ini satu ibadat yang Kauredai Ya Allah hilangkan raik, ujub dan sum ah dalam diri. Ya Allah jadilah ilmu yang dipinjamkan olehMU sesuatu yang memberi manafaat kepada diriku, suamiku, anak anakku dan semua manusia dunia dan akhirat Portal Ilham Platfrom untuk berkarya dan membina nama dalam bidang penulisan Karya anda akan dibaca di seluruh dunia Muat naik karya anda sekarang Ryanna s Walkie Talkie Novel Jangan Benci Cintaku Things happened sebab masing masing tak confess their own feelings If only they confess, I think banyak benda boleh avoid Makanya, no matter how good are you at expressing your love, somehow you still need to admit your feelings, by saying those magic words. mereka punya phase enovel link Apr , Salam senyum peraturan senang saja Tak jadi nak buat kejam kejam HAHAHAA Zatie nak pesanlah kan Kalau ada siapa siapa nak dropkan link untuk di listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. mereka punya So, siapa siapa yang ada nak drop link blog korang atau kawan kawan atau siapa siapa je, bolehlah drop link dekat komen eh But one thing, make sure owner blog izinkan. Daftar Peserta Lomba Cipta Fiksi Mini Nasional Bertema Ssst, para Penjejak yang baik dan budiman Berikut kami sampaikan informasi update FINAL peserta Event Fiksi Mini Tingkat Nasional bertema Manusia Anomali Event yang dimulai dari tanggal Maret sampai Maret ini berhasil mendapatkan

    • [PDF] ↠ Free Read ☆ Antologi Suamiku : by Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf ë
      406 Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf
    • thumbnail Title: [PDF] ↠ Free Read ☆ Antologi Suamiku : by Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf ë
      Posted by:Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf
      Published :2018-09-10T09:32:46+00:00

    About "Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf"

      • Kris Williamson Nazim Masnawi Amir Azmi Syafiq Ghazali Afiqah AR Herinza Syadza Nuruddean Kuhaf

        Kris Williamson is a publishing consultant and writer Born and raised in Florida s Tampa Bay Area, he fled America when the neo cons took over, choosing to continue his studies in Australia Eventually he found his way to Malaysia and has been tolerated there despite the lack of itinerant mat salleh in the 1Malaysia agenda He has written professionally for a decade but only turned to writing for fun over the last few years He founded the Southeast Asian themed e zine Anak Sastra in 2010 and still edits its quarterly issues When not writing about himself in the third person, he talks about other people in the third person.


    289 Comments

    1. Ada 4 cerpen yang berjaya menarik perhatian saya dalam antologi ini masing-masing hasil tulisan Huda Mutalib, Asyraf Bakti, Syafiq Ghazali dan Nuruddean. Ini kali pertama saya membaca cerpen Huda Mutalib, saya rasa tajuk cerpen Antara Suamiku dan Sebentuk Cincin Hitam itu hanya terpaksa dipilih untuk selari dengan tema keseluruhan antologi buku ini. Mood yang dipersembahkan bukan parodi seperti tajuk cerpen, elemen gelap dan eksistensial sebenarnya menguasai cerpen ini. Ada aura 'raw' yang memuk [...]


    2. Ini adalah sebuah antologi parodi. Ya, parodi kepada novel-novel jiwang dan cintan-cintun yang memakai tajuk suamiku bla bla bla yang berlambak di pasaran. Bagi aku, antologi cerpen 'suamiku' ni menghiburkan. Kelakarnya menjadi. Elemen humor yang dihidangkan dalam setiap cerpen menyenangkan. Semoga ada antologi isteriku pula hendaknya selepas ini. Hehehe


    3. Sampai ke sudah aku tergelak baca cerita ni, dia punya pusing-pusing tu memang buat kau pening mula-mula tapi sebenarnya cerita dia simple je. Bila tiba part last tu kau akan rasa macam gampang arr! tapi best dan puas. Cerita ni best! Menghiburkan! Kelakar! dan aku suka, aku boleh ulang-ulang baca. Tahniah Syafiq Ghazali.Selain cerita-cerita kelakar, naskhah ni ada terselit juga cerita ala fiksyen sikit. Macam cerita Suamiku Atukku. Tak ketinggalan cerita ala purba dulu kala macam cerita Suamiku [...]



    Leave a Reply