Mot monsunens hjärta: Reportage och intervjuer

Mot monsunens hjärta: Reportage och intervjuer

Kristian Gidlund / Sep 18, 2019

Mot monsunens hj rta Reportage och intervjuer Skrivandet blev min v g tillbaka Mitt s tt att bygga upp mitt sj lvf rtroende Mitt s tt att bevisa n got men f r vem och varf r blev allt otydligare ju l ngre tiden gick Kristian Gidlund Efter den my

 • Title: Mot monsunens hjärta: Reportage och intervjuer
 • Author: Kristian Gidlund
 • ISBN: 9789137143712
 • Page: 177
 • Format: Paperback
 • Skrivandet blev min v g tillbaka Mitt s tt att bygga upp mitt sj lvf rtroende Mitt s tt att bevisa n got, men f r vem och varf r blev allt otydligare ju l ngre tiden gick Kristian Gidlund Efter den mycket uppm rksammade I kroppen min kommer nu Mot monsunens hj rta, d r Kristian Gidlund har samlat artiklar och intervjuer som han har skrivit under sin tid som journalist Skrivandet blev min v g tillbaka Mitt s tt att bygga upp mitt sj lvf rtroende Mitt s tt att bevisa n got, men f r vem och varf r blev allt otydligare ju l ngre tiden gick Kristian Gidlund Efter den mycket uppm rksammade I kroppen min kommer nu Mot monsunens hj rta, d r Kristian Gidlund har samlat artiklar och intervjuer som han har skrivit under sin tid som journalist Kristians stora k rlek till Dalarna, till hembygden, ryms i flera av artiklarna och han har tr ffat personer med anknytning till sina hemtrakter Han tar oss med till Kuba och Indien och l ter sin t rst efter nya kunskaper och upplevelser smitta l saren Han g r ocks flera samh llsskildringar d r han ifr gas tter sin samtid och de val vi g r idag M t Sture Bergwall, Veronica Maggio, Chuck Palahniuk, Maja Ivarsson, Miss Li, Carl Nor n och m nga fler Mot monsunens hj rta best r av 23 intervjuer och reportage.

  • [PDF] Download ↠ Mot monsunens hjärta: Reportage och intervjuer | by ¼ Kristian Gidlund
   177 Kristian Gidlund
  • thumbnail Title: [PDF] Download ↠ Mot monsunens hjärta: Reportage och intervjuer | by ¼ Kristian Gidlund
   Posted by:Kristian Gidlund
   Published :2018-011-24T08:05:22+00:00

  About "Kristian Gidlund"

   • Kristian Gidlund

    Kristian Gidlund was a Swedish writer, journalist and musician In 2011 he was diagnosed with stomach cancer After being diagnosed he started a blog, I kroppen min Inside my body, which has since had at least eight million visitors.He went through several chemotherapy sessions, but the cancer continued to advance In June 2013 his book I kroppen min resan mot livets slut och alltings b rjan Inside my body the journey towards life s end and the beginning of everything was released, featuring large excerpts from his blog Both the blog and the book received wide attention in the media.In September 2013, a few days before what would have been his thirtieth birthday, he finally succumbed to the disease and passed away.


  867 Comments

  1. Kristian såg världen och människor med sin unika blick . Det var synd att han inte fick leva och utveckla sin fantastiska talang för skrivandet .  Leave a Reply