Happy life

Happy life

Mascha Feoktistova / Sep 23, 2019

Happy life Over de liefde kan ik zo enorm veel vertellen Ik heb al langer dan tien jaar een vaste relatie en ben daar gelukkig mee Mijn tips Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook Laat ieder zijn

 • Title: Happy life
 • Author: Mascha Feoktistova
 • ISBN: 9789461561589
 • Page: 198
 • Format: Paperback
 • Over de liefde kan ik zo enorm veel vertellen Ik heb al langer dan tien jaar een vaste relatie en ben daar gelukkig mee Mijn tips Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt Maar ook samen, blijf leuke dingen doen Geniet Maar ook over school, uit huis gaan, car Over de liefde kan ik zo enorm veel vertellen Ik heb al langer dan tien jaar een vaste relatie en ben daar gelukkig mee Mijn tips Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt Maar ook samen, blijf leuke dingen doen Geniet Maar ook over school, uit huis gaan, carri re , geld, sparen, familie, vriendschap, contact durven maken, feedback krijgen, happy zijn, nee durven zeggen, hoe je over komt, en nog veel meer

  There s More to Life Than Being Happy The Atlantic It is the very pursuit of happiness that thwarts happiness In September , Viktor Frankl, a prominent Jewish psychiatrist and neurologist in Vienna, was arrested and transported to a Nazi Happy Life Meltys Quest Meltys Quest Happy Life , CG Happy Life , RPG Happy Life , Happy Planet Index The Happy Planet Index measures what matters sustainable wellbeing for all It tells us how well nations are doing at achieving long, happy, sustainable lives Explore the data below or Essential Character Traits for a Happy Life Meant to I would say compassion has made a big difference in my life It kind of goes hand in hand with being tolerant It was wonderful to read the ways to live yourself happy. Happy Acres Blog Life In The Slow Lane Life In The Slow Lane Next on my to do list is to start some Wave petunia seeds, a fiddly task even with pelleted seeds since they are tiny even then and the pelleting material will dissolve as soon as it hits the moist potting soil. Happy Jobless Guy Health, Motivational, Lifestyle Web Happy Jobless Guy a life without holding a job August, Happy Jobless Guy is a website that celebrates an alternative lifestyle It is a collection of health, motivational, lifestyle and web building tips for living a life without holding a job. How to Applique My Happy Crazy Life The first appliques I ever made were on stockings Mrs Claus made for College Boy, Princess and Angel Face I didn t know anything about applique, but I stumbled along and managed to do a fairly decent job Since then I ve ahem Mrs Claus has made stockings for happy English Spanish Dictionary WordReference happy Translation to Spanish, pronunciation, and forum discussions Book Reviews and Best Selling Lists USATODAY Books Becoming tops USA TODAY s top best sellers of Becoming tops USA TODAY s top best sellers of Becoming, which took the world by storm only weeks ago, is the year s No Happy Valley Church Of Christ Serving Johnson City UPDATE Janurary Dear Pastor Donny, Christian greetings to you and to the entire church of Happy Valley Church Iwant to thank you and the saints so much for Inbetterment the Kingdom of God and your love and blessings that you have shared with the Body of christ in

  • [PDF] ´ Unlimited ✓ Happy life : by Mascha Feoktistova ↠
   198 Mascha Feoktistova
  • thumbnail Title: [PDF] ´ Unlimited ✓ Happy life : by Mascha Feoktistova ↠
   Posted by:Mascha Feoktistova
   Published :2018-012-26T08:39:48+00:00

  About "Mascha Feoktistova"

   • Mascha Feoktistova

    Mascha Feoktistova Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Happy life book, this is one of the most wanted Mascha Feoktistova author readers around the world.


  217 Comments

  1. Ten eerste, de vormgeving van dit boek vind ik echt heel leuk gedaan. Leuke cover met een BG-printje op de binnenkaft en de foto's erin zijn echt prachtig! De inhoud van het boek ben ik iets minder enthousiast over. Er staan best leuke stukjes in maar ik had op iets meer diepgang gehoopt en had het leuk gevonden als er meer anekdotes in hadden gestaan. De anekdotes die er wel in stonden vond ik heel interessant, zoals over die koffiemelk en die vrouw die Mascha uit het water redde. Ik had graag [...]


  2. Een vrolijk en optimistisch boek, vooral interessant voor Mascha's jongere lezeressen. Kleine notitie voor de uitgever: de grammaticale fouten, spelfouten en afbreekfouten zijn erg storend. Misschien even laten corrigeren voor de tweede druk?


  3. Ik had hoge verwachtingen van Happy Life. Toen ik las dat Mascha een boek ging schrijven, werd ik al benieuwd. Toen ik erachter kwam dat het niet over beauty zou gaan (alsin; dat het geen specifiek beauty-boek zou worden) werd ik nog enthousiaster, gewoon een leuk boek over Mascha! Ik dacht dat het vol zou staan met leuke anekdotes. Helaas staan er naar mijn mening maar enkele leuke anekdotes in; Mascha geeft vooral veel tips over het leven, die naar mijn mening helaas alleen nuttig zijn voor jo [...]


  4. leuke boek!voordat ik het boek had gelezen, heb ik ook reviews gelezen waar sommige mensen schreven dat het alleen voor tieners is. daar ben ik niet eens ja tuurlijk zal een meisje van 15 die fan van Mascha is in sommige levens aspecten wat meer aan hebben dan een vrouw van 30, maar het kan je ook een ander kijk geven op dingen of je aan het denken zetten. Mascha geeft hier weer een stukje van zich zelf bloot en verteld ook over sommige dingen die echt privé zijn ik vond het een leuk boek dat m [...]


  5. Ik was zo benieuwd naar dit boek, want Mashaaa! Gekocht op de Beautygloss 18+ pre party. Wel vermakelijk boekje voor tussendoor. Af en toe een hoofdstukje lezen in trein of voor het slapen. Het is wel leuk om haar wat beter te leren kennen, alleen sommige dingen kende ik al van haar site/vlog. Dat maakte me niet zo veel uit Alleen die foutjes, aaaargh! Zo irritant!


  6. (3,5 sterren)ik vond het een mooi boek. leerzaam ook. de tips die mascha gaf waren dit niet per se, maar gewoon de zweer die het boek geeft. het boek was ook erg inspirerend. wel stonden er veel typfouten en het verkeerde gebruik van komma's, punten, etc.


  7. Niet baanbrekend, maar vond het wel interessant en leuk genoeg om uit te lezen. Het is een persoonlijk boek, maar misschien alleen leuk als je (zoals ik) Mascha online volgt.


  8. sja geen literatuur, had ik ook niet verwacht. maar was toch een tegenvaller. onwijs veel typefouten, leest niet fijn.


  9. Van “Happy Life” word ik happy! Mascha Feoktistova is beautyblogster en ik volg al een tijdje haar blog beautygloss waardoor ik dan ook enorm nieuwsgierig was naar dit boek. Omdat ze al jarenlang over beauty schreef op haar blog, wou ze het deze keer anders doen met het schrijven van korte ervaringen en tips uit haar eigen leven. Het boek is heel luchtig en leest vlot. Doordat het boek is opgedeeld in allerlei thema’s zoals carrière, liefde, happy zijn, vriendschap, enz. kan je het boek g [...]


  10. Hoewel Happy Life makkelijk wegleest, er mooi uit ziet en fijn is om tussendoor even op te pakken, vond ik het boek toch wat tegenvallen. Het is duidelijk gericht op een wat jonger publiek (ik ben 23), van 14/15-jarige meiden (die dit boek waarschijnlijk een stuk meer zouden waarderen), en alle 'levenslessen' die erin voorkomen, waren voor mij eigenlijk allemaal een kwestie van common sense. Als je beautygloss al wat langer leest, zal je in dit boek ook niet veel nieuwe informatie tegenkomen; de [...]


  11. Niet echt een leesboek maar wel leuk om te hebben als je fan bent van Mascha. Het boekje leest snel weg en is waarschijnlijk bedoeld voor een jonger publiek (12 t/m 16 denk ik). Ik vond het erg leuk om een aantal van haar persoonlijke verhalen te lezen en een basis te krijgen in zelfreflectie (diep bij jezelf graven etc.)Sommige verhalen vond ik echter minder leuk en soms een beetje common sense (al ben ik met mijn 19 jaar misschien te oud voor dit boek). Ook staan er flink wat spatie fouten in [...]


  12. Dit boek las ik ontzettend snel uit, in de hoop dat het iets leuker zou worden. Er stonden veel grammatica en interpunctiefouten in, ik snap niet dat deze niet weggehaald zijn? Ik vond het jammer dat alles zo "artikel achtig" geschreven was, en niet echt als een echt boek. Wel 3 sterren, omdat Mascha awesome is. Had er alleen meer van verwacht. Ik had maar bij 1 tip waarvan ik dacht: wow hier heb ik wat aan. Maar eigenlijk was alles vrij voorspelbaar en wist je als lezer alles al (ook als je haa [...]


  13. Leuk om af en toe een stukje uit te lezen. Vooral erg leuk als je ook haar vlogs op YouTube volgt. Hierdoor heb je gelijk een beeld bij de verhalen die ze verteld in het boek. Vond het inspirerend om te zien hoe ze tegen het leven aan kijkt. Veel herken ik van mezelf erin, wellicht doordat ik ook 'hulpverlener/maatschappelijk werker' in opleiding ben. Ik heb er met plezier uit gelezen. Wel ergerde ik me aan de taalfouten en spelling. Zonde, was niet nodig geweest! Snap niet dat het uitgegeven wo [...]


  14. Happy life is een boek van Mascha Feokstistova.Mascha volg ik zelf op youtube want zij heeft een youtube kanaal.ze is de bekendste vrouwelijke youtuber van Nederland.In dit boek vertelt ze over "haar leven".Ze geeft je tips, ideeën en motivatie.ze begint het verhaal ook echt vanaf toen ze jong was en zo gaat ze door tot nu.Ik vind het een erg interessant boek waar je ook veel van kunt leren er staan bijv. bij elk nieuw hoofdstuk 3 nieuwe tips!


  15. Heerlijk om tussendoor af en toe en paar hoofdstukken van te lezen.Voor mij waren de meeste tips die ze geeft in dit boek om met bepaalde situaties te leren om gaan niet nieuw, maar alsnog leest het lekker weg :-)


  16. Door alle negatieve reviews verwachtte ik er eigenlijk niet zo veel van, daardoor viel het mee! Het is een boek wat lekker makkelijk wegleest, alle hoofdstukken zijn afzonderlijk te lezen waardoor je de jongere hoofdstukken kunt overslaan!  17. Leuk boek om op het strand weg te lezen. Niet te moeilijk, gewoon lekker doorlezen. De foto's in het boek zijn mooi, jammer alleen van alle spel- en grammaticafouten.


  Leave a Reply