Miss Modern Vol.1

Miss Modern Vol.1

Waki Yamato / Aug 21, 2019

Miss Modern Vol None

  • Title: Miss Modern Vol.1
  • Author: Waki Yamato
  • ISBN: null
  • Page: 447
  • Format: None
  • None

    Miss Sarajevo Miss Sarajevo is the only single from the album Original Soundtracks by U and Brian Eno, under the pseudonym Passengers Luciano Pavarotti makes a guest vocal appearance, singing the opera solo It also appears on U s compilation, The Best of , and was covered by George Michael on his album, Songs from the Last Century.While the song did not reach the Billboard Hot Shelby Chesnes in Modern Woman Playboy Plus Playmate Shelby Chesnes is a thoroughly modern woman in this set from photographer Josh Ryan All natural, with brown hair and sweet brown eyes, in a tight black bodysuit and patent heels, our Miss July is a total knockout. Fathom Vol Aspen MLT Wiki FANDOM powered by Wikia Category Killian s rebellion and persistence to challenge Admiral Mayweather and his armada is proving to be a war that will not easily be stopped Now with Aspen s choice quite clear, Aspen Matthews returns to Killian not to join him but to face him Although her powers are becomicg KZSU Zookeeper Online Week ending Sunday, March TOP ARTIST ALBUM LABEL PHOSPHORESCENT C est La Vie Dead Oceans COWBOY JUNKIES All That Reckoning Latent NUDE PARTY, THE Nude Party, The New West LEALANI Fantastic Planet Dome Of Doom SNEAKS Highway Hypnosis Merge LORELLE MEETS THE OBSOLETE De Facto Sonic Cathedral . History of birth control Silphium, a species of giant fennel native to north Africa, may have been used as an oral contraceptive in ancient Greece and the ancient Near East The plant only grew on a small strip of land near the coastal city of Cyrene located in modern day Libya and all attempts to cultivate it elsewhere resulted in failure Silphium was primarily used for culinary purposes and its use as a Valor Vol DC Database FANDOM powered by Wikia This comic issue is a part of the Eclipso The Darkness Within crossover event that took place throughout all of DC s Annuals in .The event involved the evil entity known as Eclipso using his Heart of Darkness to corrupt the minds of various heroes and villains when they felt anger, and possess their bodies This template will categorize articles that include it into the Eclipso The Comic Book Artist TwoMorrows Publishing, The Future of TwoMorrows Publishing Comic Book Artist SUBSCRIPTIONS DVDs BUNDLES CATALOG BOOKS MAGAZINES CLEARANCE SALE FREE stuff In PREVIEWS Now ENCORE Digital Only comics, comic books, cartoonists, art, Jack Kirby, Lego, Brick Journal WORLDTRAD Wooden Flute Obsession vol CD Wooden Flute Obsession volume Solo and accompanied flute performances of Traditional and Modern Irish Flute Music A non profit fundraiser to benefit the International Traditional Music Society Husker Du Annotated Discography Commercial Releases Husker Du, Husker Du Database, Husker Du discography Poster Mockup Best Free Poster Mockups of the World Poster Mockup is a professional website of high quality poster mockups offered for free to the creative designers around the world Poster Mockup creates presents the best photorealistic editable mockups that designers and agencies worldwide have published online.

    • [PDF] Download ☆ Miss Modern Vol.1 | by ☆ Waki Yamato
      447 Waki Yamato
    • thumbnail Title: [PDF] Download ☆ Miss Modern Vol.1 | by ☆ Waki Yamato
      Posted by:Waki Yamato
      Published :2018-010-01T17:24:37+00:00

    About "Waki Yamato"

      • Waki Yamato

        She is most famous for Asakiyumemishi, her adaptation of the Tale of Genji.At one time, she formed some sort of association with IGARASHI Yumiko and TADATSU Youko These three were also instrumental in revitalizing shoujo manga, but unlike the Year 24 Group, they are known for traditional stories of love and romance.


    964 Comments

    1. Setelah lebih dari 20 tahun, Elex menerbitkan ulang manga historis Waki Yamato-sensei: Miss Modern edisi deluxe tentunya! *joget-joget nggak ingat umur*Selain jilid 1 ini tebalnya 378 halaman (yang berarti tamatnya takkan sampai volume 7 lagi), yang kuharapkan dari terbitan baru ini saat membelinya (lagi) adalah terjemahan yang jauh lebih bagus daripada edisi tahun 90-an, yang waktu pertama terbit sempat membuatku ilfil dan malas beli (eh ketahuan deh umurnya). Untunglah harapanku terkabul.Karen [...]


    2. Set in Tokyo in the Taisho era (I don't even know exactly when that is), this is the story of Hanamura Benio, a girl too modern for her time. Her family matchmade her with a dapper young military man with stunning good looks and really long legs, 2nd Lt. Ijuuin (I forgot his first name, but hey, she always calls him lieutenant anyway). At first they rejected the arranged marriage and despised each other, but after word came out that the lieutenant was going to be sent away to Russia, only then t [...]


    3. A classic manga by Waki Yamato. This wonderful, hilarious, crazy manga accompanied my childhood and made me fall in love with manga. The story is actually a simple one, it's a love story between Hanamura Benio a girl who is betrothed to a 2nd lieutenant, the insanely handsome Ijuun. At first Benio rejected the engagement out of principal, she is a modern woman and modern women do not accept arranged marriage. While the 2nd lieutenant does not let the engagement bother him much and only thinks th [...]


    4. This is one of the first two manga books I read in my childhood The other one is Pop Corn. I can still feel the feelings they've ignited after I read them. They are very good, they gave me different point of view about this world in my early years.This manga has historical-fiction kind of genre, and now that I think about it, maybe it's because of this book that I now love that genre. The setting is set on Japan in the World War era. It's a romance story between a girl and a lieutenant - her fia [...]


    5. MO DICETAK ULANG MA ELEX MEDIA TERBIT 13 JUNI 2012 AKHIRRRRNYAAAA ********************************************************************lucu banget deh ini komik bacaan pas SMP pokok nya baca nya ampe ngakak2 . benio sama letnan dua gak ada matinya pokok nya juara


    6. senaaang akhirnya bisa nemuin komik-komik lama yang dicetak ulangjadi inget pas SD harus ngumpulin uang saku biar bisa nyewa komik2 ini di Asterix



    7. This rating and review are for all completed volumes.Saya rasa saya baca ini waktu kelas 4 SD, pinjam punya kakak sepupu saya yang jadi pengaruh utama saya menjadi otaku.Saya langsung suka dengan cerita ini karena tokoh utamanya, Benio, yang sangat tomboy. Dia jago berpedang, berkuda, dan memanjat pohon, pokoknya sangat jauh dari tipikal Yamato Nadeshiko yang dielu-elukan pada masa feodal jepang deh! Dan ironisnya, teman sepermainannya dari kecil, Ranmaru, justru sangat feminim walaupun dia laki [...]


    8. Il voto è abbastanza generoso perchè sarebbe in realtà un 4 e mezzo, ma dovendo scegliere fra 4 e 5 credo che si possa meritare 5 stelle solo per le risate che mi ha fatto fare! :D E il formato non è minuscolo, ma molto corposo, quindi lo gradisco di più! Mi aspettavo un manga storico e invece è molto di più! La storia è solo all'inizio, ma le ottime premesse ci sono tutte! :)))------------------------------------------------------------------In conclusione ho apprezzato molto questa ser [...]


    9. Serial ini saya baca waktu SMA, pinjam dari teman. Gara-gara serial ini juga saya jadi demen banget pada nama "Benio", heheSama halnya pada banyak bacaan saya yang lain, apresiasi tinggi saya berikan pada serial ini karena latar belakang (ULANGI: LATAR BELAKANG SEJARAH) yang jelas, yaitu pada masa awal Jepang mengalami restorasi Meiji. Anak-anak perempuan mulai pergi ke sekolah, samurai-samurai kehilangan masa kegemilangan menyandang pedang, dan para pria muda dipanggil untuk berperan serta dala [...]


    10. Definitely my favourite comic books. Hilarious! I remembered laughing very hardly everytime I read them during my junior high school time, with exception of the 7th book which is quite sappy. I reread them recently after my trip to Japan. During the trip, I saw rickshaw, suddenly I remembered Benio (the heroine). Hence the urge to dig into my old book collections to find and reread them. I must admit, though I still laughed, I found more romance in the series. I didn't remember wiping my eyes wh [...]


    11. ini komik kedua setelah candy-candy yang aku baca. awalnya cuma dikasih rekomedasi ma mbk echan, "dek, ada komik baru keren lho". yang buat aku suka dan kasih bintang 5 ntu saja ma critanya. dan lagi semangatnya si Benio yang setia ma Letnan dua, kekehnya usaha benio untuk diterima di keluarga bangsawan, kerja kerasany benio untuk jadi lady. Semangat perempuan jepang yang sarat dengan patriarki pada jaman itu dan benio bener-bener kuat, aku suka karakter benio. yang paling penting, letnan Dua na [...]


    12. What can I say about Waki Yamato? She is defitely my most beloved manga writer. I love Yokohama by bits and her interpretation of Tale of Genji is so vivid I can tell that she translated the books well into the comic. As for Miss Modern series, she again make me rethink about what does it take to be a Modern women. One line that I really remember is when Tamaki said "Women used to be the sun. It shines thoroughly. But nowadays, women is moon. Her shines depends on the sun". And by the sun, she m [...]


    13. Sebelum tahu ini komik jadul, awalnya hanya diberi tahu temen gimana ceritanya (yang katanya sinetron banget dengan amnesia dan segalanya), tapi tertarik karena ceweknya cewek karier dan bukan damsel in distress (melihat settingnya kan gak biasa juga), lalu ketika akhirnya lihat dan baca sendiriG MY EYES!!Bwahaha astaga dragon aku gak pernah baca komik jadul, bahkan untuk Gundam yang notabene franchise anime fav, yang jaman jadul pun aku gak begitu kuat nontonnya ini malah shoujo jaman jadul *ke [...]


    14. hik, aku teralu berharap lebih sebenarnya ceritanya menarik, tentang emansipasi wanita, namun sayang pembawaan ceritanya terlalu banyak lelucon yang aneh dan ga perlu, jadi terasa menggangu.(tiba-tiba datang zorro--masa zaman gitu ada zorro?, atau penulis naskah yang bergaya vampir dan banyak lagi deh). jadi ceritanya terkesan tidak serius. aku baru baca dua jilid tapi ga kuterusin, karena terlanjur kecewa. hiks T_T padahal aku suka sekali sama cerita waki yamato yang lain.


    15. Aaaaah, saya pecinta Waki Yamato,. ampe sekarang belum ada yg bisa ngalahin komik dia menurutkuhMiss Modern ini serial pertama dia yang kubaca, baru Yokohama, Little New York dan Linden.Semua komik dia keren sih, soalnya selalu gambarin perempuan-perempuan yang 'beda' di jamannyaDan selalu 'beda' dari cantik yang berlaku pada pakem jamannya.Just loove it!


    16. High recommendation for these series I love it so much, too much that I'm not sure if I can falling in love this hard into another comics. Waki Yamato was a good-creative writer ever In her book story, she combined between comedy, drama, tragedy, romantic, classic and sacrifice with so many artistic-classical pictures in sidebar.


    17. Buku masa remaja *hiks* 3.5 bintang.Saya sudah lupa kalau ada tokoh Tamaki, bahkan saya juga tidak ingat nantinya dia jadi apa :). Kalau Ranmaru dan Ushigoro iya, saya masih ingat *mencoba tidak terlihat pikun*Di buku ini Benio masih terlihat begitu lugu dan bendel saja, jadi saya akan menunggu volume 2, di mana "kemodernan" Benio akan mulai nampak untuk wanita muda di masanya.


    18. Waki Yamato is one of my favorite comic author!Dia selalu 'menyelipkan' cerita sejarah di balik komiknya yang sangat menyenangkan.Dengan tokoh wanita yang sangat tomboi dan berani memperjuangkan emansipasi wanita pada masa itu, komik ini bisa langsung membuat pembacanya jatuh hati pada karakter utama komik ini, Benio.


    19. sama kayak candy-candy. salah satu novel tertua di rak g!! kangeeeenn si tomboy yg akhirnya mendapatkan tuan jutek OKB yg ternyata pekerja keras dan mencintainya sepenuh hati si pangeran buat g ajah laaaahhh ;)


    20. Termasuk koleksi manga awalku, satu angkatan dengan Candy-Candy, Kungfu Boy, Dragon Ball, Min-min, dll.Di movie/live-actionnya, Hiroshi Abe yang memerankan Letnan Dua. He was so young and so cute then!!


    21. Baca ini waktu masih SMP, minjem dr sepupu, dr nomor 1 sd 7, ga bisa berhenti baca nya sampe jam 5 pagi ketawa ketawa sendiri tp ga bisa kenceng ketawanya soalnya smua lg pada tidur Sampe sekarang msh teringat gmana Benio jd Tk. becak buat cari uang hahaaha


    22. My first japanese comic book!!!!Ceritanya yg lucu + mengharukan dengan karakter cewek yg tomboy, kuat dan tegar bikin aku jatuh cinta ma komik jepang Sampe sekarang pun kalo baca tetep aja jadi ketawa sendirixixixi


    23. one of the most romantic (and HILLARIOUS!!!) comic book i've ever read :) Waki Yamato's detailed art is truly uncomparable.



    24. duh, salah satu cerita komik favorit dari dulu selain topeng kacakoh utama wanita sangat kuat, pokoknya girl power deh.



    25. huhuhuhu, jadi kangen komik wajib hehehe, super lucu, romantis ada, mewek juga adahiks letnan dua ijuin, hihihi




    Leave a Reply